Ξαναβγαίνουμε στο Σύνταγμα Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, 6 μμ.


Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, 6 μμ.

Ξαναβγαίνουμε στο Σύνταγμα για να φωνάξουμε:
«ΩΣ ΕΔΩ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!»



Μπορεί να μην έχουμε όλοι την ίδια άποψη για το πώς θα βγούμε από την κρίση, ωστόσο έχουμε όλοι καταλάβει ότι έχει επιβληθεί ένας τελείως λάθος δρόμος για τη χώρα και την κοινωνία μας. Δεν έχουμε πια αμφιβολία ότι αυτοί που έχουν την εξουσία στην Ελλάδα αλλά και τα διεθνή αφεντικά τους μας οδηγούν στην καταστροφή, τόσο εμάς όσο και άλλους λαούς. Με πρόσχημα την δήθεν διάσωσή μας ή την δήθεν διάσωση της Ευρώπης, μας απομυζούν ληστεύοντας τον δημόσιο πλούτο των χωρών μας αλλά και τον κόπο και τα δικαιώματα του καθενός από εμάς προσωπικά.

Γι’ αυτό για άλλη μια φορά θα βγούμε στους δρόμους γιατί παραμένουμε ζωντανοί και ενεργοί. Και όσο είμαστε ζωντανοί θα αντιστεκόμαστε και θα βάζουμε εμπόδια στα σχέδιά τους για εκποίηση του δημόσιου πλούτου και της ζωής μας γενικότερα, μέχρι να τους σταματήσουμε. Όσο κι αν προσπαθούν να μας εξαθλιώνουν ή να μας καταστέλουν, τόσο εμείς θα αρνούμαστε να γίνουμε σιωπηλοί και υπάκουοι δούλοι τους. Με όποιο τρόπο βρίσκουμε πιο δίκαιο και αποτελεσματικό, θα αγωνιζόμαστε μέχρι να ξαναφέρουμε την αξιοπρέπεια και την κοινωνική δικαιοσύνη στο προσκήνιο.

Δεν θα τους ανατρέψουμε την Κυριακή, αλλά θα βάλουμε πάλι το κλειδί στην μίζα. Την Κυριακή ξεκινάμε ξανά να συναθροιζόμαστε μαζικά μπροστά στην Βουλή για να τους φωνάξουμε «ΩΣ ΕΔΩ». Αφήνουμε την απαισιοδοξία και την κατάθλιψη στον καναπέ και βγαίνουμε στους δρόμους γιατί γνωρίζουμε ότι οι λαοί έχουν τη δύναμη, όταν αποφασίζουν να κινηθούν μαζικά. Η αντίστασή μας θα συνεχιστεί και μετά γιατί ποτέ δεν θα σωπάσουμε απέναντι στην αδικία!


ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 31 Μαρτίου 2013, 6:00 μμ.

«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ!»

Συνέλευση Εθελοντών Κάμπινγκ Βούλας

(αρχικό κάλεσμα: https://www.facebook.com/events/147779225387384/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου