ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ της Συνέλευσης 30/1/2013

Αποφάσεις της Συνέλευσης των Εθελοντών του Κάμπινγκ Βούλας στις 30/01/2013

      Α. ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
         ·        1ο θέμα: Επόμενες κινηματογραφικές προβολές:

i) Για την επόμενη κινηματογραφική προβολή (15/02/2013) αποφασίσαμε θεματικός κύκλος ταινιών πολιτικοοικονομικού ενδιαφέροντος (με έμφαση στις επιπτώσεις των ιδιωτικοποιήσεων στις κοινωνίες).

                     ii) Στην δεύτερη επόμενη κινηματογραφική βραδιά (01/03/2013) θα προβληθεί
                       είτε κύκλος ταινιών, που θα σχετίζεται με το νερό ως δημόσιο και κοινωνικό   
                       αγαθό, κατόπιν των οποίων θα ακολουθήσει συζήτηση με εκπροσώπους του            
                      σωματείου εργαζομένων της Ε.Υ.Δ.Α.Π, είτε κύκλος ταινιών με θεματική τη σάτιρα.

           ·        2ο θέμα: Συγκέντρωση απαραίτητων υλικών (βρεφικά γάλατα, παιδικά                                                ρούχα,πάνες    κ .ά) για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και                     
                   μεταφορά τους στο χώρο του Ιατρείου:

Αποφασίστηκε ότι λόγω της συγκέντρωσης αρκετής ποσότητας υλικού θα χρειαστεί όλο αυτό να μεταφερθεί στο Μ.Κ.Ι.Ε την ερχόμενη εβδομάδα σε μέρα και ώρα που θα συναποφασιστεί μεταξύ της ομάδας εθελοντών που το ανέλαβε.

      Β.ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
                ·        1ο θέμα: Προστασία του χώρου του κάμπινγκ και αυτοπροστασία των
                 εθελοντών του σε ενδεχόμενη κρατική κατασταλτική ή παρακρατική παρέμβαση:

   Κατόπιν ομόφωνης έγκρισης αποφασίστηκε σύσταση ανοιχτής ομάδας εργασίας, η οποίας θα επεξεργαστεί τις επιμέρους λεπτομέρειες της νομικής προστασίας και αυτοπροστασίας σε ενδεχόμενη επιχείρηση κατάργηση της ύπαρξης και της δράσης των εθελοντών του κάμπινγκ Βούλας.

   Σκοπός της εν λόγω ομάδας είναι να οργανώσει και να προτείνει στη συνέλευση για το άμεσο προσεχές μέλλον μέρα ενημέρωσης και συζήτησης με εκπροσώπους της Ομάδας Νομικής Βοήθειας και Υποστήριξης.

  Στα πλαίσια της προστασίας του χώρου, η συνέλευση θα ενθαρρύνει δράσεις κι εκδηλώσεις συλλογικοτήτων σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της συλλογικότητας των εθελοντών του κάμπινγκ.

 ·        2ο θέμα: Δράσεις στο χώρο του κάμπινγκ:

i) Η δράση της συλλογικής κουζίνας αλληλεγγύης σε συνδιοργάνωση των συλλογικοτήτων των Εθελοντών του Κάμπινγκ Βούλας και του Μίτου των Πολιτών, που έχει ήδη ψηφιστεί από τη συνέλευση προς πραγματοποίηση την Κυριακή 10/02/2013, αποφασίστηκε να γίνει ως έκφραση αλληλεγγύης προς το σωματείο επιστρατευμένων εργαζόμενων του ΜΕΤΡΟ, των εργαζόμενων στα ναυπηγεία (που είναι απλήρωτοι ήδη εδώ και 9 μήνες) και προς το σωματείο ανέργων (εφ’ όσον αυτό υφίσταται).

ii) Ορίστηκε η 16/02/2013 ως ημερομηνία για τη δράση της παρασκευής ψωμιού.

iii) Η δράση για τα σεμινάρια εναλλακτικής θεώρησης της Ιστορίας συζητήθηκε και προς το παρόν αποσύρθηκε.

        Γ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

       Η επόμενη γενική συνέλευση αποφασίστηκε να γίνει έκτακτα τη Δευτέρα 04/02/2013 με ευρεία θεματική τις δράσεις και ειδικότερα τον τρόπο οργάνωσης δράσεων και των σχέσεων με άλλες συλλογικότητες μέσω των σχετικών άρθρων του κανονισμού, καθώς επίσης και προτάσεις επί συγκεκριμένων δράσεων. Ο χρόνος θα μοιραστεί εξίσου στα δύο παραπάνω θέματα.

   Η επόμενη τακτική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί –  σύμφωνα και με σχετική πρότερη απόφαση της συνέλευσης – την Τετάρτη 06/02/2013 με μοναδικό θέμα την ολοκλήρωση του κανονισμού λειτουργίας.

 
                             Η γραμματεία της γενικής συνέλευσης των Εθελοντών του Κάμπινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου