ΜΙΛΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΗ  ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΜΙΛΤΟ  ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ:

http://www.gopetition.com/ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΛΤΟ ΕΥΤΣΤΑΣΙΑΔΗ


ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΜΙΛΤΟ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ
ΚΑΛΕΣΜΑ:    Εφετείο Αθηνών  /  Τετάρτη, 6-11-2013 / ώρα 9πμ.
Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ:  Το καλοκαίρι του 2007 χιλιάδες πολίτες της πόλης μας και του λεκανοπεδίου έριξαν τα κάγκελα που έφραζαν τμήμα της παραλίας του Ελληνικού και την απελευθέρωσαν. Ήταν μια μικρή νίκη ενάντια σε μεγάλα συμφέροντα, που για χρόνια εκμεταλλεύονταν παράνομα την πλαζ του Αγίου Κοσμά και συνεχίζουν, επίσης παράνομα, να εκμεταλλεύονται την παραλία του Ελληνικού.
Tη νίκη αυτή δεν έπρεπε να την αφήσουν ατιμώρητη…
 …Σε όσους πρωτοστάτησαν στη νίκη εκείνου του καλοκαιριού τα επιχειρηματικά συμφέροντα έκαναν «δώρο» 85 μηνύσεις και αγωγές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για ανυπόστατα αδικήματα… Διώξεις πολύ χρήσιμες στην σημερινή δικομματική κυβέρνηση, που με την τρόικα επιχειρούν να εκποιήσουν όλους τους δημόσιους χώρους της περιοχής μας (πρώην αεροδρόμιο, παραλιακή ζώνη, κλπ) σε διεθνή και εγχώρια ιδιωτικά συμφέροντα, κλείνοντας προκλητικά τα μάτια στις προτάσεις για αξιοποίηση του χώρου, ως απελευθερωμένο Πάρκο για τους πολίτες και τις πραγματικές τους ανάγκες…
H ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΛΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ: Ο εργαζόμενος στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης Μίλτος Ευσταθιάδης, από τους πρωτοστάτες στο συλλογικό αυτό αγώνα, στοχοποιήθηκε και είχε «τιμητική θέση» στις διώξεις, καθώς συμπεριλαμβάνεται σε 25 από τις μηνύσεις και αγωγές που κατατέθηκαν από τους επιχειρηματίες. Καταδικάστηκε σε μία από τις δίκες για δήθεν κλοπή μιας κάμερας παρακολούθησης νυχτερινού κέντρου -κάμερα «περιζήτητη», καθώς άλλοι τρεις αγωνιστές «διεκδικούν την πατρότητα της κλοπής της» σύμφωνα με τις εναντίον τους μηνύσεις. Η καταδίκη του βασίστηκε στη γραπτή κατάθεση μάρτυρα, που ουδέποτε εμφανίστηκε στο δικαστήριο! Ως συνέπεια της παραπάνω καταδίκης και της εφαρμογής του 3ου Μνημονίου (Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ 224/Α΄/12-11-2012) ο Μίλτος έχει τεθεί σε «αυτοδίκαιη αργία» από τις 24-12-2012, λαμβάνοντας το 1/3 του μισθού του και απειλείται με απόλυση, χωρίς καν να έχει εκδοθεί εις βάρος του αμετάκλητη και τελεσίδικη απόφαση.Αρκεί πλέον μόνο η παραπομπή σε δίκη, ακόμα και με ψευδείς κατηγορίες(!), για να τεθεί σε αργία  κάθε δημόσιος ή δημοτικός υπάλληλος!!!
Θέλουν να μας τρομοκρατήσουν για τις μάχες που έρχονται. Η Αλληλεγγύη στο Μίλτο και σε όλους τους διωκόμενους εργαζόμενους δεν είναι μόνο υποχρέωση προς τα θύματα αυτής της πολιτικής… Είναι ο τρόπος να στεκόμαστε στα πόδια μας και να κερδίζουμε.
Μετά από προσφυγή στον Άρειο Πάγο, η υπόθεση του Μίλτου παραπέμπεται ξανά στο Εφετείο Αθηνών για επανεξέταση την Τετάρτη 6/11/13.

Ζητάμε την αθώωσή του, όπως και να πάψει κάθε ποινική, διοικητική, κ.α. δίωξη στον ίδιο και σε όλους όσους αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της παραλίας του Ελληνικού. Καλούμε όλους και όλες σε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από το Εφετείο Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως & Λεωφ. Αλεξάνδρας ) την Τετάρτη 6/11/13 στις 9πμ.
Χώρος Αλληλεγγύης και Δράσης «ΥΠΟΣΤΕΓΟ»
25ης Μαρτίου 38, Αργυρούπολη – Τηλ. 6945217260 – www.ypostego.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου