Antifa League Athens - Τελευταία αγωνιστική στο Καμπινγκ Βούλας

Η αντιφασιστική ποδοσφαιρική ομάδα RAKI KAZAN
και η συνέλευση του Αυτοδιαχειριζόμενου Καμπινγκ Βούλας
φιλοξενούν την 9η αγωνιστική του 1ου Antifa Leage Athens

Τη Κυριακή 9 Ιούνιου από τις 15:00 και μετά στη παραλία
μπροστά από το αυτοδιαχειριζόμενο Καμπινγκ Βούλας
πλησίον της τερματικής στάσης του Τραμ.

Beach soccer, μουσική, χυμοί και μπανάκι μετά!
Όχι φασίστες, όχι ρατσιστές σε θάλασσες και ακτές!





Το Antifa league αυτή την εβδομάδα θα φιλοξενηθεί στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κάμπινγκ Βούλας. Η επιλογή δεν είναι διόλου τυχαία.

Η αυτοδιαχείριση και η άμεση δημοκρατία αποτελούν την καλύτερη απάντηση στην απάθεια και το φόβο που γεννούν την ξενοφοβία. Και σίγουρα αποτελούν την καλύτερη απάντηση στην εμπορευματοποίηση που έχει φτάσει να αφορά ακόμη και τις παραλίες - και που φυσικά δεν λογαριάζει έννοιες όπως ελεύθερη πρόσβαση όλων στις θάλασσες ή οικολογική ευαισθησία. Δεν είναι μόνο συμβολικό ένα τέτοιο εγχείρημα. Είναι πέρα για πέρα ουσιαστικό, και μάλιστα στην περιοχή της Παραλιακής. Πήρε έναν απαξιωμένο δημόσιο χώρο σε μια περιοχή όπου κυριαρχούν τα σκυλάδικα και οι "ιδιωτικές" παραλίες και τον μετέτρεψε σε ένα ζωντανό χώρο, ανοιχτό σε όλους.

Ένα τέτοιο εγχείρημα λοιπόν έχει άμεση σχέση με το Antifa league, ένα πρωτάθλημα που έχει στηθεί για να δείξει πως το ποδόσφαιρο μπορεί να λειτουργήσει πέρα από την εμπορευματοποίηση και τη χειραγώγηση και πως ο φασισμός δεν χωρά ούτε μέσα στο γήπεδο ούτε και στις κερκίδες.

Όσοι συμμετέχουμε σε αυτό το διαφορετικό πρωτάθλημα το κάνουμε για τη χαρά του ποδοσφαίρου αλλά και για να ξανακερδίσουμε τις γειτονιές από το φόβο που γιγαντώθηκε μαζί με τη ρητορική της "Κρίσης". Το Antifa league γυρνά στις γειτονιές της Αθήνας σαν ένας ταχυδρόμος. Το μήνυμά του είναι πως η αλληλεγγύη θα νικήσει την αποχαύνωση και την έξαρση του φασισμού.

Γιατί εκεί όπου υπάρχει πραγματική χαρά και συντροφικότητα και δεν ευδοκιμεί η μιζέρια και ο φόβος, οι φασιστικές νοοτροπίες λακίζουν... Γι' αυτό μετά τους αγώνες θα ακολουθήσει πάρτι!

Αντιφασιστική ποδοσφαιρική ομάδα
RAKI KAZAN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου