ΠΡΟΒΟΛΗ  :Φάλτσο Σοπράνο (2016)

ΠΡΟΒΟΛΗ  
ΣΤΟ  ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ π. ΚΑΜΠΙΝΓΚ    ΒΟΥΛΑΣ
Παρασκευή   7  Ιουλίου   2017,  στις 9.30 μμ
Florence: Φάλτσο Σοπράνο
Florence Foster Jenkins
Αγγλική κομεντί του 2016 – διάρκεια: 110’
Σκηνοθεσία:   Στίβεν Φρίαρς 
Με  τους:       Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Μέριλ Στριπ, Χιου Γκραντ,
                       Σάιμον Χέλμπεργκ, Νέβε Γκάτσεβ, Νίνα Αριάντα

H Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς ήταν μια αρκετά πλούσια γυναίκα εκεί στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα, που δεν έκανε κακό σε κανέναν, απλώς πίστευε πως έχει σπουδαία φωνή για Οπερα, ενώ στην πραγματικότητα είχε χάλια φωνή. Για ένα παρα πολύ μεγάλο διάστημα ο σύζυγός της προσπαθούσε να την προφυλάξει από τα σχόλια, τα γραπτά κλπ «του αγριεμένου πλήθους» προσέχοντας μπροστά σε ποιούς τραγουδάει, και πως να απομακρύνει αυτούς που ενδεχομένως θα της έκαναν κακό
Η φαντασμένη Φλόρενς μπορεί να μην έχει την παραμικρή αίσθηση της αυταπάτης της, την έχει όμως ο καιροσκόπος μάνατζερ σύζυγός της, που, προκειμένου να συντηρήσει τα κεκτημένα, μια χαρά την εμπορεύεται με τον καλλιτεχνικό και καλλιτεχνίζοντα περίγυρό τους, τον πανέτοιμο, με το κατάλληλο αντίτιμο προς την τσέπη του, όχι απλά να συγκρατεί τα χαχανητά του στο άκουσμα των τσιρίδων της φάλτσο σοπράνο, αλλά και να χειροκροτεί ζητοκραυγάζοντας! .                                                                 
Όμως κάποια στιγμή, η ίδια, όσο έλειπε ο σύζυγός της, αποφάσισε να κλείσει το μεγάλο και σπουδαίο Κάρνεγκι Χωλ και να δώσει μια συναυλία.Όπου εκεί αποκαλύφθηκε το μέγεθος της αταλαντοσύνης της, κι από ένα δημοσίευμα το κατάλαβε κι εκείνη. 

Η  είσοδος  είναι  ελεύθερη
Η προβολή γίνεται  στον προαύλιο χωρο του κτιρίου της παραλίας

Εθελοντές Αυτοδιαχειριζόμενου χώρου π. Κάμπινγκ ΒούλαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου