ΠΡΟΒΟΛΗ :Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε (2014)

ΠΡΟΒΟΛΗ  
ΣΤΟ  ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ π. ΚΑΜΠΙΝΓΚ    ΒΟΥΛΑΣ
Παρασκευή   28 Ιουλίου  2017,  στις 9.30 μμ

Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε
The Gone Girl

 

Αμερικάνικη ταινία του 2014 – διάρκεια: 149’
Σκηνοθεσία:  David Fincher
Με τους:       Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Carrie Coon

Ο Nick και η γυναίκα του Amy έχουν πρόσφατα μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στις μεσοδυτικές πολιτείες. Εκείνος συγγραφέας και εκείνη πάντα cool, οι δύο τους έχουν όλα τα φόντα να αποτελέσουν το τέλειο δείγμα σύγχρονης συζυγικής ευτυχίας και γαλήνης. Όμως εντελώς ξαφνικά, η Amy εξαφανίζεται κατά την ημέρα της 5ης επετείου του γάμου τους αφήνοντας αποκαλυφθούν οι πρώτες ρωγμές στη σχέση τους. Ο Nick μετατρέπεται σε βασικό ύποπτο της εξαφάνισης, με ένα πέπλο μυστηρίου να καλύπτει την αλλόκοτη συμπεριφορά του.
Η αναζήτηση της Amy θα προκαλέσει μια φρενίτιδα χωρίς προηγούμενο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία την αναζητούν - ζωντανή ή νεκρή, δεν έχει σημασία - προκειμένου να ταΐσουν τα μάτια του, διψασμένου για αποκαλύψεις, αδηφάγου κοινού.                         
Η ταινία εξερευνά τη σύγχρονη κουλτούρα των media και της ενημέρωσης αλλά βουτάει την ίδια στιγμή, βαθιά, στα πιο σκοτεινά μέρη των ανθρώπινων σχέσεων και του γάμου - εκεί, όπου η μαύρη κωμωδία αντλεί τη θεματολογία της μέσα από κάλπικες υποσχέσεις και αναπόφευκτες πλάνες.

Η  είσοδος  είναι  ελεύθερη
Η προβολή γίνεται  στον προαύλιο χώρο  του κτιρίου της παραλίας
Εθελοντές Αυτοδιαχειριζόμενου χώρου π. Κάμπινγκ Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου