ΠΡΟΒΟΛΗ : ΜΙΛΑ ΤΗΣ (2002) - - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/12/2014 8.30 μμ

ΣΤΟ  ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ Π. ΚΑΜΠΙΝΓΚ    ΒΟΥΛΑΣ
Παρασκευή  12   Δεκεμβρίου στις 8.30 μμ
                  ΜΙΛΑ  ΤΗΣ 

                             HABLE  CON  ELLA 

-
      Ισπανική κοινωνική ταινία του 2002
      Σκηνοθεσία:   Πέδρο Αλμοδόβαρ
      Με τους: Ντάριο Γκραντινέτι, Χαβιέρ                                     Καμάρα, Λέονορ Γουτότλινγκ,                                 Ροσάριο Φλόρες,                                                   Τζέραλντιν  Τσάπλιν    
                             
     
   Ο Benigno είναι ένας νεαρός νοσοκόμος ο οποίος περιποιείται την Alicia μια χορεύτρια που βρίσκεται σε κώμα. Ο  Marco είναι ένας δημοσιογράφος ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο γιατί η φίλη του, μια ταυρομάχος, βρίσκεται επίσης σε κώμα. Οι δυο άντρες συναντιούνται και ανάμεσά τους γεννιέται μια αληθινή φιλία. Ο πρώτος μιλάει στην ασθενή του γιατί πιστεύει ότι έτσι την κρατά στην ζωή και συμβουλεύει τον Marco να κάνει το ίδιο. Ο δεύτερος πιστεύει ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και δεν κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσει με την φίλη του. Ο πρώτος πιο αισιόδοξος για την ζωή, πιστεύει ότι η επικοινωνία και ο λόγος κάνουν θαύματα ενώ ο δεύτερος πιο απαισιόδοξος θα αρχίσει να βλέπει την ζωή με άλλο μάτι.
Είναι μια ταινία για άντρες οι οποίοι αγαπούν γυναίκες.  Μια ταινία πάνω στην αντρική φιλία, την αγάπη, την μοναξιά και την έλλειψη ανθρώπινης επικοινωνίας.
                                                           Η είσοδος είναι ελεύθερη

- Η προβολή γίνεται στο κτίριο που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο των πεζών

Εθελοντές Αυτοδιαχειριζόμενου χώρου π. Κάμπινγκ Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου