ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ 24/5/2013 - 8.00μμ.- V FOR VENDETTAV FOR VENDETTA
Έτος:  
 2005
Διάρκεια:
 120 λεπτά
Κατηγορία:
 Περιπέτειες
Πρωταγωνιστές: 
 Χιούγκο Γουίβινγκ, Νάταλι Πόρτμαν, Τζον Χαρτ, 
 Στίβεν Ρία, Στίβεν Φράι
Σκηνοθεσία: 
 Τζέιμς Μακ Τιγκ

Στο μέλλον, η Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται κάτω από το ζυγό ενός διεφθαρμένου, ολοκληρωτικού καθεστώτος. Ηγέτης και απόλυτος άρχοντας, ο Άνταμ Σάτλερ, που οι μιλιταριστικές του μέθοδοι έχουν επιβάλλει τον φόβο και τον τρόμο. Σ’ αυτόν τον παρακμιακό κόσμο των καταδοτών και των αδίστακτων μυστικών πρακτόρων, η Ίβι γνωρίζεται με τον V, έναν μασκοφόρο ιδεαλιστή τρομοκράτη, ειδικό στις πολεμικές τέχνες και αποφασισμένο να ανατρέψει το φασιστικό καθεστώς του Σάτλερ.

Έχοντας συλλάβει ένα ιδιοφυές σχέδιο προκειμένου να ανατινάξει το κοινοβούλιο στις 5 Νοεμβρίου - όπως είχε επιχειρήσει ο αναρχικός Γκάι Φοκς την ίδια ημερομηνία το 1605 - ο V θέτει σε εφαρμογή τις ανορθόδοξες μεθόδους του και χειρίζεται τους πράκτορες του Σάτλερ ως πιόνια του ενώ η Ίβι ζει τα δρώμενα από κοντά και ο αστυνομικός ντετέκτιβ Φιντς βρίσκεται στο κατόπι του...


* Η ιστορία της ταινίας είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικ του σχεδιαστή Άλαν Μουρ. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Άντι και Λάρι Γουακόφσκι και την παραγωγή έχει αναλάβει, μαζί τους, ο Τζόελ Σίλβελ, η γνωστή ομάδα, που δημιούργησε την τριλογία του Matrix.
ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ  , Η ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ  ΑΥΡΑ  ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΠΑΡΤΕ  ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΝΑ
ΠΑΝΩΦΟΡΙ  ΓΙΑ  ΣΙΓΟΥΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου