Παναττικό κάλεσμα σε Αγώνα για την Υπεράσπιση του Δημόσιου Χώρου και της Παραλίας του πρώην Κάμπινγκ Βούλας 10/5/2013

                       Παναττικό κάλεσμα σε Αγώνα για την Υπεράσπιση

του Δημόσιου Χώρου και της Παραλίας του πρώην Κάμπινγκ Βούλας

10 Μάη 2013

Μετά την πρόσφατη νίκη μας και την αποτυχημένη απόπειρα του μνημονιακού κράτους να σιδηροφράξει και να εκκενώσει τον Δημόσιο Χώρο του πρώην Κάμπινγκ Βούλας και την παραλία του, ήρθε η ώρα να τους αποδείξουμε ότι το δημόσιο πράσινο και οι ακτές είναι αδιαπραγμάτευτα δικαιώματά μας.

Απελευθερώσαμε και κρατάμε ανοιχτό και ζωντανό τον χώρο του πρώην Κάμπινγκ Βούλας ένα χρόνο τώρα. Οι συνεχιζόμενες απειλές τους για νέα προσπάθεια άμεσης εκκένωσης του χώρου από την Κυριακή 12 Μάη και μετά, μας κάνουν ακόμη πιο αποφασισμένους να τον προστατέψουμε από τα βουλιμικά σχέδια επίδοξων κερδοσκόπων.

Καλούμε όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες της Αττικής να υπερασπιστούμε μαζί τον δημόσιο χαρακτήρα του χώρου και την ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία του.

Την Κυριακή 12 Μάη στις 3 μ.μ. συγκεντρωνόμαστε στον χώρο του πρώην Κάμπινγκ Βούλας και με την παρουσία μας αποτρέπουμε παράνομες προσπάθειες φραξίματός του. Στις 5 μ.μ. συμμετέχουμε στην Ανοιχτή Συνέλευση για να αποφασίσουμε πως θα αντιμετωπίσουμε τις απειλές και θα συνεχίσουμε να τον κρατάμε ανοιχτό.

Ο χώρος του πρώην Κάμπινγκ Βούλας βρίσκεται στην παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος, στάση ΠΙΚΠΑ (200 μ. από την αφετηρία του τραμ Βούλας, προς Γλυφάδα)


Ανοιχτή Συνέλευση Εθελοντών του Αυτοδιαχειριζόμενου πρώην Κάμπινγκ Βούλας

1 σχόλιο:

  1. Δίπλα στην αυτοδιαχειριζόμενη παραλία της Βούλας προς το Καβούρι υπάρχει η πλάζ (τα λύματα της οποίς καταλήγουν στην θάλασσα) που εκμεταλλεύεται η εταιρεία South Coast.
    Η εταιρεία αυτή έχει διευθύνοντα σύμβουλο τον Χ.Καμβύση επιχειρηματία.... φανταστείτε από πού ???
    Μα από την Καλαμάτα φυσικά !!!

    αναρωτιόμαστε μάλιστα τις μέρες αυτές που δικαζονται για την δίκη του Χρηματιστηρίου, πόσα λεφτά κέρδισε ο εν λόγω επιχειρηματίας από την φούσκα του 1999.....
    για όσους πιστεύουν ότι δεν έχει αλήθεια το παραπάνω, του ανήκει η εταιρεία στο παρακάτω λίνκ.. :
    http://www.orangepartners.gr/cprofile.html
    θα υπάρξει και συνεχεια στην ενημέρωσή σας.
    Τα στοιχεία παραπάνω είναι όλα δημοσιευμένα στα ΦΕΚ που μπορείτε να τα βρείτε με αναζήτηση στο www.et.gr με την επωνυμία των δύο εταιρειών.

    Ιωνας Κωνσταντίνου, Δικηγόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή