ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1/7/2018 ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ

                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 


Οι εθελοντές πολίτες που φροντίζουν το Δημόσιο κοινόχρηστο χώρο και παραλία του πρώην κάμπινγκ Βούλας και κυρίως την καθαριότητα, μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο χώρο και τους συμπολίτες τους, χωρίς πλέον να υφίσταται η οργανωμένη μέριμνα και συντονισμός από την ανοικτή συνέλευση των εθελοντών πολιτών του πρώην κάμπινγκ Βούλας.
Η συμμετοχή όλων στην διατήρηση της καθαριότητας και προστασίας του χώρου και της παραλίας είναι αναγκαία.
   Το βασικό σχεδιασμό  και φροντίδα για την καθαριότητα την φροντίδα και προστασία του χώρου και της παραλίας, οφείλει να παρέχει ο Δήμος, όπως σε κάθε Δημόσιο και κοινόχρηστο χώρο και παραλία που βρίσκεται μέσα στον χώρο ευθύνης του. 
Οι πολίτες με την παρουσία τους και την ορθολογική - περιβαλλοντικά ορθή χρήση όλου του χώρου σαν Δημόσιου κοινόχρηστου μπορούν να διασφαλίσουν τόσο την αναβάθμιση όσο και την ελεύθερη πρόσβαση σε αυτόν, όπως κατάφεραν τα τελευταία 6 χρόνια.


* Οι εθελοντές πολίτες συνεχίζουν τις συλλογικές δράσεις οι οποίες προτείνονται και υλοποιούνται από πολίτες μόνο στο κεντρικό κτήριο της πύλης εισόδου πεζών, μετά από δημόσια ενημέρωση. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου