ΕΠΕΤΕΙΟΣ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ π.ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ

     ΕΠΕΤΕΙΟΣ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ π. ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ

Σήμερα συμπληρώνονται 5 χρόνια από τη σημαντική πρωτοβουλία κινημάτων και πολιτών που διεκδίκησαν και κατάφεραν μετά από απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να ανοιχτεί το π. κάμπινγκ Βούλας, που παρέμενε κλειστό για δεκαετίες.

Όπως ήταν αναμενόμενο την πρώτη μέρα που άνοιξε και μετά τις φωτογραφίες που διεκδίκησαν οι  επώνυμοι  «πρωταγωνιστές» , παρέμειναν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές πολίτες που συνειδητά μετέχουν και πιστεύουν στην ανάδειξη και κοινοχρηστία των παραλιών και δημόσιων χώρων και ανέλαβαν την δύσκολη αποστολή να διαχειριστούν με σεβασμό τον χώρο προς όφελος όλων.
Με καθημερινή συμμετοχή και προσφορά κατάφεραν να κάνουν το χώρο και την παραλία του π. κάμπινγκ Βούλας πασίγνωστη και να γίνει σταθερός προορισμός για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες κυρίως οικογένειες και νέους.
Οι ποικίλες δράσεις που προτείνουν και υλοποιούν οι πολίτες καθιέρωσαν τον χώρο και σαν χώρο πολιτισμού – αλληλεγγύης – περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ανέδειξαν ξεκάθαρα ότι στον Δημόσιο χώρο με εθελοντική προσφορά και μεράκι με πολύ λίγα μέσα μπορεί να παραχθεί σημαντικό έργο προς όφελος όλων μας.   

Επιδιώκουμε να συνεχίσουμε τις δράσεις, για να μην χαθεί η πολύτιμη και ουσιαστική παρουσία όσων συμμετέχουν και επισκέπτονται το χώρο και τον καταξιώνουν σαν ένα σημαντικό Δημόσιο κοινόχρηστο χώρο με παραλία στην Αττική.


                                                                                                                  Βούλα 10 Ιούνη 2017

  
Η   ΑΦΙΣΑ  ΚΑΛΕΣΜΑ για το ΑΝΟΙΓΜΑ του ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ 10/6/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου