ΠΡΟΒΟΛΗ: ΜΕΣΟΤΟΙΧΙΕΣ (2011)

ΠΡΟΒΟΛΗ  
ΣΤΟ  ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ π. ΚΑΜΠΙΝΓΚ    ΒΟΥΛΑΣ
Παρασκευή      3    Φεβρουαρίου 2017,    στις 8.00 μμ
Μεσοτοιχίες
Medianeras
Αργεντίνικη κομεντί του 2012 – διάρκεια: 95’
Σκηνοθεσία:  Gustavo Taretto
Με τους:        Javier Drolas, Pilar Lopez de Ayala, Ines Efron,                                                          Adrian Navarro, Rafael Ferro    
Ο Μαρτίν ζει μόνος σε ένα διαμέρισμα στο Μπουένος Άιρες, φροντίζοντας το σκύλο της πρώην του και κερδίζοντας τη ζωή του από το web-design. Η Μαριάνα μένει στο διπλανό κτήριο, παρέα με κούκλες-μανεκέν που τις χρησιμοποιεί για να διακοσμεί βιτρίνες, μια που δεν της δόθηκε η ευκαιρία να ασκήσει το επάγγελμα του αρχιτέκτονα. Έχοντας βγει και οι δύο από μια μακροχρόνια σχέση, βιώνουν μια περίοδο απαξίωσης, αδιαφορίας και αγοραφοβίας η οποία, ωστόσο, σιγά-σιγά μετατρέπεται σε αναζήτηση ενός συντρόφου, του «έτερου ήμισυ».
 Με όχημα τις ιστορίες αυτών των δύο τριαντάρηδων, καταγράφονται κινηματογραφικά οι «νόσοι » από τις οποίες πάσχει η σύγχρονη κοινωνία του Ιντερνέτ και των μεγαλουπόλεων, όπως είναι η μοναξιά, η αίσθηση της απομόνωσης, ο ατομισμός, η επιφάνεια χωρίς βάθος, η έλλειψη διάθεσης για αλληλοκατανόηση και η αφάνεια της μοναδικότητας μέσα στο πλήθος.

Η  είσοδος  είναι  ελεύθερη
Η προβολή γίνεται  στο κτήριο της πύλης εισόδου πεζών


 Εθελοντές Αυτοδιαχειριζόμενου χώρου π. Κάμπινγκ Βούλας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου