Μηχανοκίνητη Διαδρομή Βούλα – Γιβραλτάρ / Σάββατο 28.5.2016

  Μηχανοκίνητη Διαδρομή Βούλα – Γιβραλτάρ
Ενώνουμε την Ευρώπη από άκρη σε άκρη
23.5.2016


Μοτοσικλετιστές από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες θα φιλοξενήσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από την Παρασκευή 26 Μαΐου έως την Κυριακή 28 Μαΐου προκειμένου να γίνει από την περιοχή της Βούλας η αφετηρία της πρώτης διαδρομής Αθήνας – Γιβραλτάρ η οποία πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Οι μηχανές θα διανύσουν συνολικά 8.500 χιλιάδες χιλιόμετρα σε 15 μέρες διασχίζοντας δώδεκα χώρες. Στόχος της διαδρομής είναι η ανάδειξη των χωρών της Ευρώπης και η μεταφορά μηνύματος Ειρήνης το οποίο θα πάρει τη μορφή ενός ειδικού βιβλίου που θα μεταφέρει η Αυστριακή αποστολή, προκειμένου να το υπογράψουν πολίτες και αξιωματούχοι απ’ όλη την Ευρώπη.
Το Σάββατο 28 Μαΐου στις 18.00 θα γίνει τελετή έναρξης της διαδρομής, και Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, πριν κάνει την επίσημη εκκίνηση από στον χώρο του Κάμπινγκ Βούλας θα παραδώσει στον αρχηγό της αποστολής ένα χρυσό στεφάνι, το οποίο θα παραδοθεί στον Υπουργό Εξωτερικών του Γιβραλτάρ στο τέλος της πορείας, μεταφέροντας με τον τρόπο αυτό το μήνυμα Ειρήνης που στέλνει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από τη μία άκρη της Ευρώπης στην άλλη. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί πορεία των μοτοσικλετών και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου με αφετηρία και τερματισμό στον χώρο του Κάμπινγκ. Τέλος, μετά το τέλος της πορείας θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο συναυλία με τους Omniah και τους High Voltage, δύο ιδιαίτερα ταλαντούχα συγκροτήματα της πόλης. Το πρωί της Κυριακής στις 7.00, οι μοτοσικλετιστές θα αναχωρήσουν για το Γιβραλτάρ.
Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη διαδρομή δεν αποτελεί αγώνα ταχύτητας. Όσες μηχανές συμμετέχουν είναι υποχρεωμένες να πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και επίσης οι οδηγοί είναι υποχρεωμένοι να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης σε ισχύ σε όλες τις χώρες που θα διασχίσει η πορεία και να τηρούν σε όλη τη διαδρομή των ΚΟΚ. Για λόγους ασφάλειας, αλλά και ελέγχου της διαδρομής και της τήρησης των ορίων ταχύτητας, η κάθε μηχανή θα προμηθεύεται συσκευή παρακολούθησης με GPS.

Η φιλοξενία της εκδήλωσης αυτής δίνει μια μοναδική ευκαιρία για να αναδειχθεί το μοναδικό τοπίο της πόλης μας σε όλη την Ευρώπη αφού οι εκδηλώσεις θα καλυφθούν από Ευρωπαϊκά ΜΜΕ.
Αναλυτικές πληροφορίες της διαδρομής εδώ: http://www.gibraltarrace.com/

                     ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  ο  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Με συναυλία από τα μουσικά συγκροτήματα Omniah και High Voltage θα κορυφωθούν το Σάββατο, 28 Μαΐου, οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της μηχανοκίνητης διαδρομής που θα πραγματοποιηθεί από τη Βούλα μέχρι το Γιβραλτάρ, μεταφέροντας μ’ αυτόν τον τρόπο μήνυμα ειρήνης από τη μία άκρη της Ευρώπης μέχρι την άλλη.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 20.00 στον χώρο του κάμπινγκ Βούλας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του γύρου της πόλης που θα πραγματοποιήσουν οι μηχανές που θα βρίσκονται στο Δήμο μας απ’ όλη την Ευρώπη.
Σας παρουσιάζουμε τα δύο συγκροτήματα που θα προσφέρουν ένα μοναδικό, τρίωρο, μουσικό πρόγραμμα:
Oι OMNIAH ιδρύθηκαν πριν από 3 χρόνια και είναι μια μπάντα που δεν αποδέχεται τις ταμπέλες. Βρίσκονται σε αιώνιο φλερτ με το γκρουβ, γράφουν δικά τους τραγούδια, φημίζονται για την ιδιαιτερότητα τους στο να «διασκευάζουν» τραγούδια ξένων και εγχώριων καλλιτεχνών, τα οποία δεν είχατε φανταστεί ποτέ ότι χορεύονται!

Οι High Voltage είναι μια τετραμελής μπάντα, με πολλές μουσικές επιρροές. Τα live τους χαρακτηρίζονται από πολύ χορό, αφού το πρόγραμμα τους είναι μία σύγχρονη playlist ενός αξέχαστου party, που όλοι θα θυμόμαστε!
Σας περιμένουμε όλους για μια μοναδική βραδιά που θα συνδυάζει το θέαμα που θα προσφέρουν οι μοτοσικλέτες και τη διασκέδαση που θα προσφέρουν τα συγκροτήματα δίπλα στο κύμα στην παραλία της Βούλας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου