ΠΡΟΒΟΛΗ : Brazil (1985) - Παρασκευή 14 Αυγούστου στις 9.00 μμ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑΙΝΙΑΣ 14/8/2015=ΝΕΑ : Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου (1980)


ΠΡΟΒΟΛΗ  
ΣΤΟ  ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ π. ΚΑΜΠΙΝΓΚ    ΒΟΥΛΑΣ
Παρασκευή  14 Αυγούστου    στις 9.00 μμ

                              Brazil

Επιστημονικής Φαντασίας | 132' | 1985
του : Τέρι Γκίλιαμ   | Παίζουν: Τζόναθαν Πράις, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπομπ Χόσκινς, Ίαν Χολμ.

Βρισκόμαστε στο πολύ κοντινό, απολυταρχικό μέλλον και ένας υπάλληλος του καθεστώτος αποφασίζει να διαφύγει διά της φαντασίας από το σύστημα, ζώντας μια ελεύθερη ζωή. Η αισθητική και τα ντεκόρ υπέροχα σ’ ένα εμβληματικό καλτ αντιεξουσιαστικό φιλμ ιδιαίτερα αγαπημένο στους νέους.
Ο Σαμ Λόρι είναι ένας μικρός νομοταγής υπάλληλος στα κεντρικά αρχεία του παντοδύναμου υπουργείου πληροφοριών. Βρισκόμαστε σε μία σκοτεινή πραγματικότητα όπου η γραφειοκρατία κυβερνάει τα πάντα. Η μητέρα του Σαμ έχει μεγάλη επιρροή και προσπαθεί συνέχεια να του φτιάξει την καριέρα.
Ο Σαμ εμπλέκεται σε μια σκευωρία. Γνωρίζει κατά λάθος τον καταζητούμενο τρομοκράτη Τατλ, μηχανικό καλοριφέρ στο επάγγελμα. Μια μέρα γίνεται ένα μηχανογραφικό λάθος και αντί για τον καταζητούμενο Τατλ η αστυνομία συλλαμβάνει τον αθώο Μπατλ. Ο Σαμ εμπλέκεται όλο και περισσότερο στην μυστηριώδη υπόθεση, ενώ παράλληλα ψάχνει για να βρει τα ίχνη της άγνωστης αγαπημένης του που θα γνωρίσει τυχαία.
Η ιστορία γίνεται όλο και πιο παράλογη. Ο Σαμ αποφασίζει να επέμβει και να σώσει την αγαπημένη του. Θα πέσει όμως θύμα της γραφειοκρατίας και από τα βασανιστήρια θα χάσει τα λογικά του. Η μόνη διέξοδος είναι η απόδραση σε έναν κόσμο φανταστικό, όπου τα πάντα είναι ειδυλλιακά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Η προβολή γίνεται στο προαύλιο του κτηρίου που βρίσκεται στην παραλία
Εθελοντές Αυτοδιαχειριζόμενου χώρου π. Κάμπινγκ Βούλας
                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου