Ελληνικό: Η τύχη του στα χέρια μας 16-17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014




Ελληνικό: Η τύχη του στα χέρια μας
Διήμερο δράσεων 16 - 17 Μαρτίου 2014

Σας ενημερώνουμε και σας καλούμε σε δύο δράσεις για το Ελληνικό και τη δημόσια περιουσία:

Διήμερο δράσεων με γενικό τίτλο "Ελληνικό: η τύχη του στα χέρια μας"Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού, είσοδος από Λ.Ποσειδώνος). Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των δράσεων.
Διοργάνωση: Δήμοι Ελληνικού-Αργυρούπολης, Αλίμου, Γλυφάδας

* Οι προγραμματισμένες δράσεις των σχολείων για τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 ουσιαστικά απαγορεύτηκαν από τη διοίκηση της Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης 


Προς: Αυτοδιαχειριζόμενο camping Βούλας

Η διαδικασία της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού βρίσκεται σε εξέλιξη και πρόσφατα ολοκληρώθηκε η κατάθεση των προσφορών, με εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα μόνο γνωστό εγχώριο επιχειρηματικό όμιλο. Οι Δήμοι Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης συνεχίζουμε τον αγώνα απέναντι στα κερδοσκοπικά συμφέροντα και διεκδικούμε τη δημιουργία δημόσιου και κοινόχρηστου Μητροπολιτικού Πάρκου στο Ελληνικό.

Σε αυτό το πλαίσιο, σε συνεργασία με φορείς και συλλογικότητες διοργανώνουμε στο χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού την Κυριακή 16 και τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 πρόγραμμα δράσεων με γενικό τίτλο «Ελληνικό: η τύχη του στα χέρια μας» και σας καλούμε να συμμετάσχετε καταθέτοντας τη δική σας εμπειρία από αγώνες και διεκδικήσεις.



Επίσης σας καλούμε να παρουσιάσετε τη δράση σας σε εκθεσιακό χώρο που θα υπάρχει στο χώρο των δράσεων και παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε το ενδιαφέρον σας για αυτό έως την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 στέλνοντας e-mail στοkoinidrasi3@gmail.com.

Ενσωματωμένη εικόνα 1

Το διήμερο εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού (είσοδος από Λ.Ποσειδώνος).

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το koinidrasi3@gmail.com

Ο Δήμαρχος Αλίμου
Θάνος Ορφανός 

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας
Κ.Κόκκορης

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης 
Χρ. Κορτζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου