ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ 30/4/2013

                                                                                                         Ημερομηνία: 30 / 4 / 2013

            ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ

 Α) Θέματα εκτός ημερησίας διάταξης

 1ο θέμα εκτός ημερησίας:    Συζήτηση για τη σύλληψη εθελοντών κάμπινγκ


Αναγνώστηκε δήλωση των τριών συλληφθέντων στις 28/4/2013 στο κάμπινγκ Βούλας. Συζητήθηκε το θέμα διεξοδικά και εκφράστηκαν οι απόψεις των παρευρισκομένων στη συνέλευση.

    Αποφασίστηκε ότι δεν θα συμπαρασταθούμε κινηματικά στο δικαστήριο, αλλά ατομικά, όποιος θέλει, μπορεί να παρίσταται και συμπαρίσταται.

   Αποφασίστηκε να ζητηθεί από το δημοτικό συμβούλιο των 3-Β να συζητηθεί, ως θέμα εκτός ημερησίας, το θέμα της διαχείρισης του κάμπινγκ και του ελεύθερου παραλιακού μετώπου γενικότερα.

   Αποφασίστηκε να πάνε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και να ζητήσουν τη συζήτηση του θέματος εκπρόσωποι από τις ακόλουθες 3 συλλογικότητες: Εξωραϊστικός σύλλογος Πολιτεία Βούλας, Πρωτοβουλία πολιτών 3-Β ενάντια στα χαράτσια και Αυτοδιαχειριζόμενο καμπινγκ Βούλας.

   Αποφασίστηκε να συνταχθεί και δημοσιοποιηθεί δελτίο τύπου σχετικά με τα τελευταία έκτακτα γεγονότα.

Εκφράστηκαν οι απόψεις των παρευρισκομένων για το περιεχόμενο του δελτίου τύπου.

 
2ο θέμα εκτός ημερησίας:  Διεθνής δράση για το νερό στο χώρο κάμπινγκ

Παρουσιάστηκε το θέμα από εκπρόσωπο του κινήματος Global water dances-Greece, και ζητήθηκε η υλοποίηση της δράσης στις 15/6/2013 να γίνει στην παραλία του κάμπινγκ Βούλας.

Ψηφίστηκε καταρχάς η υλοποίηση της δράσης στο κάμπινγκ Βούλας.

 
Β) Θέματα ημερησίας διάταξης

Ø  ΘΕΜΑ 1ο :  Αντιαπαγορευτικό φεστιβάλ στις 10-11/5/2013.

Έγινε ενημέρωση από εκπρόσωπο των διοργανωτών του αντιαπαγορευτικού φεστιβάλ για τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης. Απαντήθηκαν ερωτήσεις που τέθηκαν από τους συμμετέχοντες στη συνέλευση.

 
Μέσα στα πλαίσια υλοποίησης του φεστιβάλ, αποφασίστηκε να γίνει κάλεσμα των συλλογικοτήτων νοτίων προαστίων να συμμετέχουν σε συνάντηση σχετική με τον καταμερισμό υποχρεώσεων και υποστήριξης κατά τις ημέρες του φεστιβάλ.

Η συνάντηση αυτή αποφασίστηκε να γίνει την επόμενη Τετάρτη στις 7.30 μμ

 
Η επόμενη συνέλευση θα γίνει την επόμενη Πέμπτη στις 7.30 μμ, με πρώτο θέμα μομφή που προτάθηκε στη σημερινή συνέλευση σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας του θέματος των συλλήψεων, καθώς και άλλα θέματα που θα προταθούν στη συνέλευση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου