ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ - 30/4/2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΒΟΥΛΑΣ

  
Σχετικά με τα γεγονότα που συνέβησαν στο αυτοδιαχειριζόμενο καμπινγκ Βούλας στις 28/4/2013, που οδήγησαν στη σύλληψή μας δηλώνουμε ότι:

-Δεν έχουμε κάνει καμμία δήλωση σε ΜΜΕ και όλα όσα έχουν δημοσιευτεί δεν προήλθαν από εμάς. Δεν έχουμε αναφερθεί στα γεγονότα μέχρι στιγμής και δεν έχουμε εμπλέξει σε αυτό κανέναν άλλον.

- Θέλοντας να αποκαταστήσουμε τα γεγονότα σχετικά με τη σύλληψή μας δηλώνουμε ότι , κατόπιν επώνυμης καταγγελίας, οδηγηθήκαμε στο αυτόφωρο με την κατηγορία παράβασης άρθρων του Γ.Ο.Κ.

- Σαν εθελοντές και μέλη της ανοικτής συνέλευσης του αυτοδιαχειριζόμενου καμπινγκ Βούλας, θα συνεχισουμε με όλες μας τις δυνάμεις να υπερασπιζόμαστε τον κοινόχρηστο, δημόσιο χαρακτήρα του καμπινγκ και την ελεύθερη χρήση της παραλίας από όλους τους πολίτες.

                                    Οι  συλληφθεντες
                                   30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

1 σχόλιο:

  1. Θεωρώ την σύλληψη των μελών της επιτροπής διαχείρισης των εθελοντών του camping προσχηματική και προκλητική…

    Δεν είμαι υπέρ της αυτοδιαχείρισης των ακτών εκτός αν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο διαχείρισης που θα σέβεται τους πολίτες και δεν θα λειτουργεί για να δημιουργεί πολιτικές εντυπώσεις...

    Η μέχρι τώρα κατάσταση των ελεύθερων παραλίων στο Σαρωνικό δεν πείθει κανέναν για το ενδιαφέρον όλων των τάχατις περιβαλλοντικών οργανώσεων. Το μόνο που επεκράτησε ήταν βρώμα και δυσωδία σε επίπεδο τριτοκοσμικό χειρότερο και της δεκαετίας του 50!!!

    Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει στην εποχή μας.

    Όμως άλλο αυτό και άλλο η φυλάκιση ατόμων που αγωνίζονται για τη χρήση του Camping της Βούλας.

    Η απόσταση είναι μεγάλη και η πρόκληση κάποιων αρχών στα όρια της κτηνωδίας.

    Πρέπει να δημοσιοποιηθούν και να στιγματιστούν εκείνοι που έδωσαν την εντολή της σύλληψης και δεν αναφέρομαι στα όργανα, δηλαδή στους αστυνομικούς. Αναφέρομαι σε εκείνους που φέρουν την κτηνώδη ευθύνη…



    ΑπάντησηΔιαγραφή